sound

Friday, October 27, 2006

Ζούμε μεγάλες στιγμές…

Προχθές ο Τριανταφυλλόπουλος αποκάλυψε στο Alter μία παρασκηνιακή συζήτηση με τον Ρουσόπουλο και κανείς δεν έχει βγει ακόμα από την κυβέρνηση να απαντήσει κάτι σε αυτό.
Σύμφωνα με τον Τριανταφυλλόπουλο, ο Ρουσόπουλος σε κατάσταση υστερίας και ενώ βρισκόταν ακόμα σε προαύλιο εκκλησίας του είπε στο τηλέφωνο: «O Aναστασιάδης με τον Kαραμήτσο συνεργάζονται με εταιρεία του εξωτερικού και θέλουν να με εξοντώσουν πολιτικά και όχι μόνο». Ο Τριανταφυλλόπουλος ζήτησε στοιχεία και ο Ρουσόπουλος του είπε ότι θα τα έχει σε δύο μέρες. Έχουν περάσει δύο εβδομάδες+ και κανένα στοιχείο δεν έχει σταλεί.

Εχθές το πρωϊ στον Antenna ένας αστυνομικός, που δεν θυμάμαι το όνομα του, βγήκε στον Παπαδάκη και κρατώντας ένα μεγάλο μαύρο φάκελο, είπε για ποιο λόγο προστατεύει η αστυνομία τον Τριανταφυλλόπουλο. Αυτός ο μαύρος φάκελος λοιπόν σύμφωνα με τα λεγόμενα του περιείχε στοιχεία, που είχαν δοθεί από το υποψήφιο θύμα (βλέπε Τριανταφυλλόπουλος), που αποδείκνυαν ότι πέντε βουλευτές έχουν «ζητήσει» το θάνατο του.

Ερωτώ: Τι παιχνίδια παίζονται πίσω από τις πλάτες μας; Γιατί όποιος έχει στοιχεία δεν τα παραδίδει στη Δικαιοσύνη και δεν τα κοινοποιεί στους πολίτες; Μήπως γιατί κρατώντας ο ένας στοιχεία για τον άλλο μπορούν πιο εύκολα όλοι μαζί ή και χώρια να κάνουν τις βρωμιές τους; Και εμείς; Εμείς τι κάνουμε; Για πόσο ακόμα θα κοιμόμαστε;

5 comments:

Στελλα said...

Kαλημέρα δεσποινάκι.

Για πολύ ακόμα δυστυχώς...

φιλιά στο bebe και στον brain.

tassoula said...

Καλημέρα και από εμένα.
Όσο βλέπουμε να γίνονται μπροστά στα μάτια μας όλα αυτά και εμείς να ασχολούμαστε με τις δηλώσεις και την σχέση της τάδε τότε θα κοιμομαστε για πολύ ακόμα.Και το κακό είναι οτί γίνετε εν γνώση μας.Εμεις το επιλέγουμε.

zouri1 said...

νομιζω οτι λεει ειναι μαλαικιες,χροοοοονια τωρα.
ειναι μιας αλλης ηθικης.

Δέσποινα said...

Καλημέρα Στέλλα μου. Ευχαριστούμε και ανταποδίδουμε :).

Καλημέρα Τασσούλα. Δυστυχώς ναι. Είναι δική μας επιλογή και όσο δεν κάνουμε κάτι καλά θα κάνουν να κάνουν και χειρότερα.

Καλημέρα Ζοuri. Σε καμία εκτίμηση δεν το έχω τον Τριανταφυλλόπουλο, αλλά κάπως δεν είναι όλο αυτό το σκηνικό;
Εάν ο Τριανταφυλλόπουλος ψεύδεται ο Ρουσόπουλος δεν θα έπρεπε τουλάχιστον να του κάνει μήνυση;
Εάν ο φάκελος δεν περιέχει τα στοιχεία που ισχυρίζεται ο Τριανταφυλλόπουλος και κατ΄επέκταση ο μπάτσος, δεν πρέπει να αποδεσμευτούν οι μπάτσοι που τον φρουρούν; Εάν τα περιέχει δεν πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος ποιοι βουλευτές, που έχει ΨΗΦΙΣΕΙ, συνάπτουν συμβόλαια θανάτου;
Και μιλάω μόνο για το συγκεκριμένο θέμα έτσι; Μην πιάσω όλο το θέμα της διαφάνειας και της λασπολογίας γιατί δεν θα τελειώσουμε ποτέ.

mafalda said...

Καλημέρα! Άκουσα και εγώ το θέμα και προσωπικά αδυνατώ να το πιστέψω. Όχι γιατί συμπαθώ τον Ρουσσόπουλο (τον συμπαθούσα παλιά, τελευταία όμως είναι απαράδεκτος) αλλά γιατί αδυνατώ να πιστέψω ότι ο Ρουσσόπουλος και ο κάθε Ρουσσόπουλος θα στεκόταν σε προαύλιο εκκλησίας "ουρλιάζοντας υστερικά σαν γυναικούλα" όπως ακριβώς το χαρακτήρισε ο Μάκης.
Επίσης αδυνατώ να πιστέψω ότι ο Ρουσσόπουλος ήταν Κυριακή πρωί σε εκκλησία στη Ηλιούπολη και μάλιστα ΧΩΡΙΣ κάμερες. Δεν πάμε ποτέ στον λαουτζίκο χωρίς κάμερες για να μας δουν.
Εκτός αν πήγε επειδή εκεί είναι ιερέας ο πατέρας του συνεργάτη ο οποίος και πήρε τηλέφωνο τον Μάκη, αλλά επίσης αδυνατώ να πιστέψω πως ο Ρουσσόπουλος και ο κάθε Ρουσσόπουλος χρειάζεται τέτοιο μέσο για να μιλήσει με τον Μάκη.
Αν παρουσίαζε μια πιο αληφοθανή ιστορία ίσως και την άκουγα με προσοχή.